Spaningar 1 år

Spaningarna inleddes 25 januari 2007, och är i och med denna uppe i 119 stycken. Ungefär två i veckan i snitt. Tydligen ska man blogga sex gånger om dagen om man ska göra det på riktigt, men karaktären på inläggen har inte varit av den dagliga kommentar-karaktären. Men jag skulle ju kunna skriva lite oftare, men ibland är det liksom hjärnstillestånd, inga idéer alls. Några trogna läsare verkar det finnas i alla fall, men hoppas på några fler än de som söker på Google och hittar Spaningar genom
t ex ”håriga djur” eller ”hare krishna usas flygplats”.

Dagens fråga är i alla fall:

Varför kan jag inte vara bra på mer praktiska saker, än t ex att missa att läsa viktiga e-mail, slarva bort papper/nycklar/plastkort/you name it, missa sista svarsdatum på bokklubben, etc etc.

Publicerat av

anna

Tvåbarnsmor, 30+, bokklubbsmedlem, lärare, bloggare...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *