Thai-massage?

Jag hade satt upp mig på en tid för Thai-massage igår på jobbet. Jag hade hört att det skulle vara väldigt bra. Visserligen uttryckte en annan kollega att det kändes som om varenda muskel i hela kroppen hade sträckts ut, men det sades positivt. Så det var ju bara att prova. Och tja, det var väl inte så pjåkigt. Man skulle (kanske inte helt oväntat) ligga på mage på en madrass på golvet. Sedan började själva massagen till thailändsk musik. Det hela varade 30 minuter och mycket riktigt kändes det som om åtminstone de största musklerna tänjdes ordentligt. Det kanske jag ska göra om. Återstår bara några frågor:

  1. Vem var den andra personen i rummet?
  En kvinna satt brevid och tittade på, räckte honom lite olja en gång, men det var allt. Kanske ett ”förkläde”?

  2. Måste man vara thailändare för att vara Thai-massör?
  Troligen tänker jag, eftersom de ofta är rätt späda, och sitter på en under tiden de masserar.

  3. Hur långt kan andra människor böja sin rygg åt olika håll?
  Konstigt nog känns det inget idag, men det kanske kommer imorgon.

  4. Vad menade massören när han undrade om det var OK att det luktade mynta?
  Jag trodde han menade oljan, men det kanske var hans tuggummi.

Jag måste nog offra 250 kronor till för att kanske få svar på några av mina frågor.

Publicerat av

anna

Tvåbarnsmor, 30+, bokklubbsmedlem, lärare, bloggare...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *