Ambitioner

Jag köpte en liten fin anteckningsbok häromdagen att skriva ner bra bloggidéer i. En idé har hittills kommit i boken, inte så illa. Men som nyss när jag åkte hem i bilen tänkte jag på något att skriva om, och boken låg ju i väskan (och det är inte så lämpligt att skriva när man kör) så det har jag glömt. Ja, ambitionen finns i alla fall.

Publicerat av

anna

Tvåbarnsmor, 30+, bokklubbsmedlem, lärare, bloggare...

4 reaktioner på ”Ambitioner”

  1. Ja, det var kul läsning! Men jag vet inte om ni har någon glädje av det, har inte värst många läsare… Så gör gärna det samma 😉

  2. Haha – lovely 🙂 Men jag känner igen d! jag får bloggideer när jag ska sova – inte precis så man går upp då 🙂

  3. jag har faktiskt använt den flera gånger nu, fast ingen idé har kommit vidare till bloggen… ett steg i taget….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *